Hollingsworth DesignsLynne Hollingsworth

Coventry Hospital Corridor Panels

May 2013

“Lynne was commissioned to create two large panels for the hospital corridor”

Lynne was commissioned to create two large panels for the hospital corridor at University Hospital Coventry and Warwickshire. The panels are situated in the corridor near the Women and Childrens entrance outside the NICU and Labour Ward.

placeholder

Online Brochure

Click to view Mural Enhancements Online Brochure.

placeholder

Project Films

Lynne documents her public and community arts projects in film.

Subscribe to newsletter

Don't miss out, sign up to receive our newsletter and let us keep you informed of forthcoming events and exhibitions.

Feed subscription

RSS Feeds are a way of subscribing to new content using a feed reader. Learn more